Even kort voorstellen!

Wouter Heije

Project & Programma & Portfoliomanager, Productowner & Scrummaster

Ik ben een doorgewinterde veranderaar met een veel ervaring in IT gerelateerde projecten. Zowel in de zorg als in andere branches heb ik het goed naar mijn zin. Met mijn brede ervaring, technische achtergrond, humor en ondernemende houding probeer ik van iedere uitdaging een succes maken.
Het bieden van overzicht, creëren van inzicht, het voeren van de juiste dialoog en werken naar een resultaat is waar ik mijn best voor probeer te doen en op deze manier waar toe te voegen aan groepen.

Joost Helbo

Project &  Programma manager, Organisatie advieur

“Als Joost hier is geweest, dan heeft iedereen weer energie” is een uitspraak die een klant een keer over mij heeft gedaan. Dat vond ik toen niet alleen een groot compliment, maar ik denk dat het mij ook wel tekent. Ik neem geen genoegen met half werk, ik neem geen genoegen met ‘verbindingsloze’ situaties. Ik doe het graag goed. Gewoon goed, zonder kapsones.

Ik ben onafhankelijk projectmanager en organisatieadviseur. En ik weet veel van techniek. Ik houd ervan om in de praktijk de zaken (wat dat dan ook maar is) gewoon goed te laten werken. Een goede implementatie? Een goed opgezet advies? Mag je mij voor bellen. Ik doe het al ruim 20 jaar.

Janine Dumont

Project & Programmamanager, Adoptiemanager

Ik ben al meer dan 25 jaar projectmanager l programmamanager l adoptiemanager en ik zorg ervoor dat de zaken in de praktijk goed verlopen. Die praktijk speelt zich af op het raakvlak van mens, organisatie en online technologie. Daar begint het altijd met verbinden. Zodat er echt naar elkaar geluisterd wordt en nog belangrijker dat ze elkaar gaan verstaan.

Een adoptieproces dat al je mensen echt bereikt en raakt? Een goede implementatie van je digitale werkplek / sociaal intranet? Verandermanagement? Mag je mij voor bellen. Ik neem geen genoegen met verbindingsloze situaties en doe het graag gewoon goed. Op z’n Rotterdams, niet lullen maar poetsen!

Nog veel belangrijker, lees hier wat mijn klanten over mij zeggen

Jacqueline van Koert

Interim Manager & Consultant

“Als ik inspiratie en creativiteit nodig heb, bel ik Jacqueline”, dat is wat een CEO over mij zei.

Ik heb er plezier in om ingewikkelde in- en externe communicatie, verandertrajecten en/of andere vraagstukken eenvoudig en met gevoel over te brengen. Zodat mensen het begrijpen, ernaar handelen en er blij van worden. Want ik maak graag management, medewerkers en cliënten betrokken, trots en blij.      

 

Dus heeft jouw bedrijf inspiratie, creativiteit en enthousiasme nodig om iedereen mee te krijgen in een verandering? Bel mij, want dat is wat ik het liefste geef!

Vrienden van Interaxy B.V.

Computerweg 22, 3542DR

Utrecht, Nederland

KvK-nummer: 90091019

BTW-nummer: NL865207185B01

Social media

Volg ons op Linkedin! Voor interessante achtergrond informatie.