Vrienden van Interaxy!

Onze Implementaties

Wij bedenken, structuren en brengen projecten ten uitvoer in de zorgbranche 

Roosteren en plannen

Roosteren en plannen is het project wat het verschil kan maken tussen rode en zwarte cijfers. De implementatie hiervan is meer dan een stuk techniek, het vergt een visie en missie, een nieuwe manier van werken, een verandering van de organisatie en cultuur, het optimaliseren van processen en enorme inzet van de gehele organisatie.

Met onze ervaren experts en ingewerkte teams kunnen we van inkoopproces tot implementatie tot meetbare resultaten faciliteren, begeleiden en waar nodig invullen. Dit resulteert in een houdbare situatie voor de langere termijn met blije gezichten op de werkvloer.

Zorgtechnologie

Zorgtechnologie moet gaan helpen bij het automatiseren van zorgtaken zodat de zorgmedewerkers de handen vrij hebben om meer aandacht kunnen schenken aan de clienten die dat nodig hebben. In plaats van een kostenreductie moet het ervoor gaan zorgen dat er uberhaupt voldoende zorg geleverd kan worden

Ons team is in staat om de organisatie te helpen zorgtechnologie duurzaam in te zetten zodat de voorgeschotelde voordelen ook daadwerkelijk behaald worden.

IT Transformatie

Op verschillende locaties aan het werk zijn, thuiswerken, en samenwerken in documenten zijn allemaal topics die veel samenhang met elkaar hebben en in het verleden vaak als losse zaken zijn ingericht. Met de opkomst van Sociale internet sites en de integratie van de het nieuwe werken kunnen deze vragen veel effectiever worden ingevuld.

Onze experts helpen met het opzetten van de governance, de begeleiding, de architectuur, de communicatie, de adoptie en de vertaling van vraag naar oplossing.   

ECD / EPD / EZD

Al met al kan het implementeren van een ECD de algehele kwaliteit van de zorg verbeteren door het stroomlijnen van processen, het verbeteren van de toegang tot informatie en het versterken van de samenwerking tussen zorgverleners.

Ons team van experts kan helpen met het ophalen van de requirements, het selecteren van een organisatiebrede oplossing, en vervolgens de implemantie daarvan.   

Digitale Transformatie

Omdat de personeelsdruk hoog is en de arbeidsmarkt krap wordt er steeds vaker gegrepen naar de inzet van technologie. Het integreren van deze technologie en daarmee het optimaliseren van processen is iets wat kan helpen om de admistratielast significant te verlagen.

Onze experts helpen met het analyseren van de processen, technologie en werkwijze. Na de analyse zijn ze in staat om te helpen met het ontwikkelen van de integraties en het optimaliseren van de manier van werken en deze duurzaam te implementeren in de organisatie.  

Vrienden van Interaxy B.V.

Computerweg 22, 3542DR

Utrecht, Nederland

KvK-nummer: 90091019

BTW-nummer: NL865207185B01

Social media

Volg ons op Linkedin! Voor interessante achtergrond informatie.